Bespaar dit jaar nog op je abonnement!

Als gevolg van kostenstijgingen en de verhoging op het lage btw-tarief van 6% naar 9% zullen (bus)abonnementen in 2019 rond 5,7% in prijs stijgen. Om deze prijsstijging vóór te zijn, kun je nog voor het einde van het jaar een abonnement voor 2019 kopen. Dus zorg dat je de stijging voor bent en kom nu in actie!*

Zaanstreek Vrij

Reis je alleen met bussen van Connexxion in de Zaanstreek (zowel groene als grijs/rode R-net bussen)? Ga je af en toe naar Amsterdam? Of misschien wel elke (werk)dag? Dan is het Zaanstreek Vrij product ideaal voor jou. Reizen zonder je zorgen te maken over je saldo. Je kunt kiezen uit een maand of jaarabonnement. Met het jaarabonnement reis je 12 maanden, maar je betaalt maar voor 10 maanden. Ruim 8 weken kosteloos openbaar vervoer in de regio dus. Bestel nu voor het einde van het jaar nog je abonnement en profiteer op die manier van het voordeel van de 2018 prijzen. Kijk hier voor meer informatie.

Randstad Noord Zone Abonnement

Reis je vaak in de Zaanstreek maar ook in en om Amsterdam? Dan is een Randstad Noord Zone Abonnement voor jou het perfecte abonnement. Ook dan reis je zorgenvrij en maak je je niet druk over het saldo op je OV-chipkaart. Je kunt kiezen uit een maand of jaarabonnement. Met het jaarabonnement reis je 12 maanden en betaal je maar voor 10 maanden. Ruim 8 weken gratis reizen dus! Bestel nu voor het einde van het jaar nog je abonnement en profiteer zo van van de 2018 prijzen. Kijk hier voor meer informatie.

Voor een abonnement heb je altijd een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Heb je die niet? Klik hier.

* Het huidige 6% btw tarief is alleen nog van toepassing als het abonnement ingaat uiterlijk 31 december 2018.

Stel je vrienden op de hoogte van de wijzigingen: